آموزش مهارت های فنی و تجربی در زمینه تولید

توصیه نامه های پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در جامعه روستایی و عشایری کشور

0 124

از دی ماه سال ۱۳۹۸، دنیا با بحران حاد شیوع بیماری کرونا (کوید ۱۹) مواجه است. این ویروس ابتدا از کشور چین شروع شد و به سرعت در اقصا نقاط جهان گسترش یافت. با رعایت تدابیر بهداشتی ویژه در کشور چین روند شیوع بیماری تا حدود زیادی کنترل شده است، که این امر گویای اثربخشی تلاش ها و اقدامات بهداشتی برای مهار این بیماری است.

این بیماری در سطح کشور ما نیز همانند بسیاری دیگر از کشورها شایع شده است. جهادگران عرصه سلامت کشور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تمام توان مشغول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم هستند. تلاش های زیادی برای یافتن واکسن با داروی درمان این بیماری در سطح کشور و دنیا در جریان است، با این حال بهترین راه، پیشگیری از شیوع و ابتلاء به این بیماری است.

راه های پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در روستاها و عشایر

بی شک برای جلوگیری از انتشار و پیشگیری از ابتلا به این بیماری، همه ما مسئول هستیم. نه تنها پزشکان، پرستاران، کارشناسان بهداشت و مسئولان مرتبط، بلکه دیگر اقشار مردم، تک به تک، باید مشارکت فعال داشته باشند. کارشناسان و مروجان کشاورزی، کشاورزان، زنان و جوانان روستایی و عشایری نیز باید به نوبه خود در این زمینه مشارکت فعال داشته باشند.

حفظ سلامت جامعه روستایی و عشایری از یک سو و نقش آفرینی فعالین بخش کشاورزی در فرآیند زنجیره تولید و فرآوری غذا و تامین امنیت غذایی کشور گویای اهمیت بالای توجه به سلامت در مناطق روستایی و عشایری است. در این راستا، مجموعه ای از دستورالعمل ها برای آگاه سازی کارشناسان، مروجان، کشاورزان و جوامع روستایی و عشایری به وسیله موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در دست تهیه و تدوین است و در ادامه در دسترس شما هستند.

فهرست محتوا پنهان

توصیه نامه شماره ۱: ویژه کارشناسان ترویج، مروجان مسئول پهنه های کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10655″ /]

توصیه نامه شماره ۲: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در ارتباط با محصولات دامی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10660″ /]

توصیه نامه شماره ۳: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی ارتباط با دام

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10661″ /]

توصیه نامه شماره ۴: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی ارتباط با طیور و سایر پرندگان

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10662″ /]

توصیه نامه شماره ۵: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در واحدهای تهیه خوراک دام

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10663″ /]

توصیه نامه شماره ۶: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در زنبورداری ها

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10665″ /]

توصیه نامه شماره ۷: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای تکثیر، عرضه، فروش و نگهداری ماهی قرمز

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10666″ /]

توصیه نامه شماره ۸: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای زارعان

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10667″ /]

توصیه نامه شماره ۹: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای باغداران و شاغلین فعالیت های باغبانی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10668″ /]

توصیه نامه شماره ۱۰: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای مرتعداران و عشایر

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10669″ /]

توصیه نامه شماره ۱۱: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای نوغانداران

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10670″ /]

توصیه نامه شماره ۱۲: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای مزارع آبزی پروری

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10671″ /]

توصیه نامه شماره ۱۳: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای گلخانه داران و پرورش دهندگان قارچ

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10672″ /]

توصیه نامه شماره ۱۴: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی ویژه کاروران تراکتور و ماشین های کشاورزی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10673″ /]

توصیه نامه شماره ۱۵: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای مراکز جهاد کشاورزی و پهنه های کشاورزی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10674″ /]

توصیه نامه شماره ۱۶: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای پرورش دهندگان اسب

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10675″ /]

توصیه نامه شماره ۱۷: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در خانواده، ویژه زنان روستایی و عشایری

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10676″ /]

توصیه نامه شماره ۱۸: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای فرآوری محصولات کشاورزی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10677″ /]

توصیه نامه شماره ۱۹: اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای پرورش دهندگان گاو، گوسفند و بز

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10678″ /]

توصیه نامه شماره ۲۰: راهبردهای کلان برای مدیریت بحران بیماری کرونا در بخش کشاورزی

[wp-embedder-pack width=”100%” height=”600px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”10679″ /]
ممکن است شما دوست داشته باشید

ورود

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟

اطلاعات حساب کاربری خود را وارد کنید و ما یک لینک برای بازنشانی رمز عبور برای شما ارسال خواهیم کرد.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

ورود

سیاست حفظ حریم خصوصی

افزودن به کلکسیون

بدون کلکسیون

اینجا تمام کلکسیون‌هایی که از قبل ایجاد کرده‌اید را پیدا خواهید کرد.